Privacy verklaring

Privacyverklaring en cookiebeleid


Bedrijfsgegevens:

Schouten Vloeren is gevestigd aan:

Pioniersweg 40

8251 KN  Dronten

en  wordt vertegenwoordigd door: C.M.A Schouten

Telefoonnummer: 0653845287

E-mailadres: info@schoutenvloeren.nl


Schouten Vloeren kan persoonsgegevens over u verwerken, doordat u gebruik maakt van de diensten van Schouten Vloeren en/of  omdat u deze zelf bij het invullen van het contactformulier op de website www.schoutenvloeren.nl aan Schouten Vloeren verstrekt. Schouten vloeren kan de volgende persoonsgegevens verwerken:


•Uw voor-en achternaam

•Uw adresgegevens

•Uw telefoonnummer

•Uw e-mailadres


Waarom Schouten Vloeren uw gegevens nodig heeft

Schouten Vloeren verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen als u daar om verzoekt, en/of om u schriftelijk [per e-mail en /of per post] te kunnen benaderen, indien u telefonisch onverhoopt niet bereikt kunt worden. De verantwoordelijke persoon is: C.M.A. Schouten


Daarnaast kan Schouten Vloeren uw persoonsgegevens gebruiken in het kader van het uitvoeren van een met u gesloten overeenkomst van opdracht, doorgaans bestaande uit de door u gevraagde dienstverlening.


Hoe lang Schouten Vloeren uw gegevens bewaart

Schouten Vloeren bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld en om service uit te kunnen voeren. Te allen tijden heeft u recht op inzage van uw gegevens of kunt een verzoek indienen om uw gegevens te corrigeren dan wel uit ons bestand te laten verwijderen.


Delen met anderen

Schouten vloeren verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan derden indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomt met u, om de dienstverlening te verbeteren, of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.


Mochten uw persoonlijke gegevens onverhoopt en ondanks onze zorgvuldigheid toch in handen vallen van derden  of op een of andere manier kwijt raken, dan zal dit doorgegeven worden aan de Autoriteit Persoonsgegevens en/of de politie.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd contact met ons opnemen.


Het gebruik van Cookies

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen.


SchoutenVloeren maakt gebruik van

  • Technische cookies:

Deze zijn noodzakelijk om de website

naar behoren te laten werken.

  • functionele cookies:

Deze zijn noodzakelijk om de door de

gebruikers gevraagde diensten aan te bieden op de website.


Schouten Vloeren behoudt zich het recht voor om deze privacyverklaring indien nodig te wijzigen.

Laatst gewijzigd: 16 augustus 2018